Γνωρίστε Μας Λίγο Καλύτερα


Η Eunoia είναι μια μικρή εταιρεία Σχεδιασμού Ιστοσελίδων με πάθος για την τελειότητα. Είμαστε περήφανοι διότι αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και πόσο σημαντική είναι για αυτούς η εμφάνιση της επιχείρησής τους στο διαδίκτυο. Στόχος μας είναι να ωθήσουμε τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να εισέλθουν στο χώρο του διαδικτυακού εμπορίου σε προσιτές τιμές, ενώ εκείνες διατηρούν το επαγγελματικό και ξεχωριστό γνώρισμα στην εμφάνισή τους. Τα σχέδιά μας προορίζονται για αυτούς που παίρνουν την επιχείρησή τους στα σοβαρά, απλά και μόνο επειδή κάνουμε κι εμείς το ίδιο.

 

Eunoia Web Design - Κατασκευη & σχεδιασμός ιστοσελίδων & eshop

ΓΙΑΤΙ EUNOIA;

Η λέξη Eunoia προέρχεται από την Αρχαία Ελληνική λέξη εὔνοια (ευμένεια, κυρ. θετική διάθεση) από το εὔ (= καλά) + νόος (= νους, μυαλό, πνεύμα). Αυτές είναι οι αξίες μας.

Eunoia Web Design - Κατασκευη & σχεδιασμός ιστοσελίδων

Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας την καθεμία ξεχωριστά, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αποφασίζετε εσείς πότε θα προσθέτετε υπηρεσίες. Η επιλογή Pay Per Service δημιουργήθηκε με αφορμή τη δική σας επιχείρηση. Οι υπηρεσίες που παρέχονται στο Πακέτο Σχεδιασμού Ιστοσελίδας Business Deluxe τις βρίσκετε διαθέσιμες ξεχωριστά, και με αυτόν τον τρόπο αποκτάτε τον έλεγχο της ιστοσελίδας σας, ενώ προσθέτετε υπηρεσίες όσο η εταιρεία σας αναπτύσσεται. Έτσι, η παρουσία σας στο διαδίκτυο τραβάει τα βλέμματα των πελατών σας.